Sommaren kommer nu

Jag har nog aldrig längtat efter sommaren så som jag gör i år. Jag längtar så mycket till riktig sommar att jag redan känner mig ängslig över att det kommer att bli vinter igen sedan. Men jag brukar ju längta efter vintern efter sommaren, så det är ju en onödig ängslighet minst sagt. Dessutom är sommaren så lång och stabil här att man inte har något att frukta, som man ju alltid har i Sverige.

Kollade väderleksrapporten nyss, som jag gör varje dag. Veckan ser stabil ut med maxtemperaturer på 20 grader. Det är ju skönt, man kan gå ut i sandaler och sådär, men det är ju inte sommarsommar. Men på måndag! Då är maxtemperaturen uppe på 30 grader, och ingen vind! Gissa vilka som kommer att bege sig till stranden direkt efter jobb och skola då… Förmodligen hela Paleochora. Tur att stranden är så stor att vi alla får plats utan problem. Det är så lyxigt!

Måste köpa sandaler till barnen, lite nya strandleksaker, sortera fram våra sommarkläder och preppa oss för sommarsäsongen 2015. ÄNTLIGEN är den här. Nu känns det som att allt kommer att bli bra trots allt. Åh, så roligt!

2015-04-26 16.00.57
Barnen invigde badsäsongen redan i söndags.
2015-04-27 16.26.59
På Aris hotell finns många sköna platser.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s